Personligt namnhalsband - är det smaklöst?

Henkilökohtainen kaulakoru - onko se mauton?

Trendit tulevat ja menevät, ja olemme kaikki kokeneet trendejä, joita emme voi unohtaa ja joita emme myöskään halua kokea. Jotkut trendit tulevat varmasti takaisin, ja jotkut ovat täällä jäädäkseen pitkäksi aikaa.

Nimikaulakorut ovat hyvä esimerkki suosituista kaulakoruista, mutta ovatko ne trendikkäitä vai mautonta?

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja nimikaulakoruista ja niiden käytöstä.  • Opit tästä viestistä
  • Ovatko nimikaulakorut mauttomia?
  • Onko outoa käyttää kaulakorua, jossa on oma nimi?
  • Onko outoa käyttää kaulakorua, jossa on poikaystäväsi nimi?
  • Pitäisikö minun antaa tyttöystävälleni kaulakoru, jossa on nimeni?
  • Kuinka käyttää nimellistä kaulakorua?
  • Johtopäätös
  • Ovatko nimikaulakorut mauttomia?

Nimikaulakoruja on saatavilla täältä Stanbarrysta
Olemme kaikki nähneet kaulakoruja, jotka saavat sinut huutamaan, koska ne pilaavat käyttäjän ulkonäön, mutta tulet iloiseksi, kun tiedät, etteivät nimikaulakorut ole mauttomia. Nimikaulakorut ovat trendikkäitä ja erittäin suosittuja nykyään.Koska personointi on yksi suurimmista korumaailman trendeistä, ei ole yllättävää nähdä, että nimikaulakorut ovat ei mitään tahmeaa

Nimi resonoi sielusi, henkesi ja identiteettisi kanssa, ja nimesi koristeltu kaulakorussasi/vartalossasi; niin se vahvistaa persoonallisuuttasi samalla kun se vahvistaa sinua. Nimikaulakorusi ydin, joka antaa sinulle voimaa

Identiteettisi ja sielusi vahvistuvan hengen kunniaksi nimikaulakoru voi olla parasta mitä voit tehdä hienoimmalle kokoelmallesi. -nimisen kaulakoruja on valmistettu hienoimmista, laadukkaista metalleista, kuten messingistä, hopeasta, kullasta ja teräksestä, ja henkilökohtaisia ​​-nimeisiä kaulakoruja on saatavana eri malleina. Voit valita fontin, tyylin, suunnittelun ja minkä nimen haluat kaulakorulle.

Tässä artikkelissa tarkastellaan kaikkea, mitä sinun tulee tietää nimikaulakoruista ja miksi se voi olla hyvä liike ostaa yhden nimen kaulakoru itsellesi tai kumppanillesi.Onko outoa käyttää kaulakorua , jossa on oma nimesi?
Se, onko nimikaulakorun käyttäminen epämiellyttävää vai ei, voi riippua mieltymyksistäsi. Vaikka jotkut ihmiset ajattelevat, että nimikaulakorut ovat paras ja tärkein osa heidän korukokoelmaansa, toiset eivät kestä sitä ollenkaan ja pitävät sitä melko epämukavana. Onko siis outoa käyttää kaulakorua, jossa on nimesi? No, sanoisimme ehkä.
Mutta ennen kuin kirjoitamme pois nimikaulakorun ja kannattaako sitä käyttää vai ei, katsotaanpa nopeasti nimikaulakorujen historiaa

Vaikka julkkikset, jotka rakastavat nimikilpikoruja, jotka ovat tavallisesti kultainen kaulakoru, joka ilmoittaa käyttäjän nimen, ovat tehneet niin jo vuosia, tämä suuntaus on ollut osa monissa kulttuureissa vuosikymmeniä, ja se on nähty mm. Italia ja Puerto Rica. Tietenkin sama asia on nähty hip-hop- ja pop-taiteilijoiden kanssa, jotka tarvitsevat nimensä kaulakoruketjuihinsa.

Nykyään useimmat nimikyltit käyttävät usein Carrie-kaulakoruja, ja vaikka se menee takaisin kuukautta todella pitkään.

Huomaa, että jos olet epävarma, haluatko käyttää kaulakorua koko nimelläsi, on hyvä idea valita kaulakoru, jossa on vain nimikirjaimet.
Muista, että nimikaulakoru on hieman outo, kun kaikki lukevat ja sanovat nimesi ääneen. Se houkutteli myös käkiä, minkä vuoksi mielestämme kaulakorujen nimi voi olla hieman tahmea ja outo.Onko outoa käyttää kaulakorua, jossa on poikaystäväsi nimi?Vaikka vastaus tähän kysymykseen riippuu siitä, miltä suhteesi näyttää ja kuinka kauan olette olleet yhdessä, sanoisimme, että sinun tulisi välttää antamasta tyttöystävällesi kaulakorua, jossa on oma nimi
Vaikka nimikaulakoru on yksi parhaista asioista, joihin voit sijoittaa, jos et ole liian hullu käyttämään nimikaulakorua, kannattaa ottaa pieni askel taaksepäin, jos käytät nimikaulakorua poikaystäväsi nimellä.

Kaulakoru, jossa on oma nimesi, imartelee sieluasi, ja se on myös hyvä idea, jos etsit persoonallista lahjaideaa jollekulle erityiselle henkilölle.

Nimellä tai nimikirjaimilla voitko kaulakorussa luoda joitain rakkaimmista hetkistäsi ihastuttavalla tavalla.

Toisaalta ei ehkä ole paras idea käyttää nimikaulakorua, jossa on jonkun muun nimi, etenkään poikaystäväsi nimi. nimi. Jos sinulla on varmasti pala miehestäsi, voit kokeilla kaulakorua, jossa on hänen nimensä nimikirjaimet.

Lahjakas kaulakoru, jossa on hänen nimikirjaimiaan hänen nimikirjaimiensa sijaan, saa hänet tuntemaan itsensä omahyväiseksi. Se luo illuusion, että hän yrittää leimata sinut omakseen, eivätkä monet meistä ota sitä positiivisesti. Niin kyllä. On outoa käyttää kaulakorua, jossa on poikaystäväsi nimi.

Pitäisikö minun antaa tyttöystävälleni kaulakoru, jossa on minun nimi?


Tämä kysymys Riippuen siitä, miltä suhteesi näyttää ja kuinka kauan olette olleet yhdessä, sanomme, että sinun tulee välttää antamasta tyttöystävällesi kaulakorua, jossa on nimesi.
Se voi vaikuttaa romanttiselta sinun näkökulmastasi, mutta jos olet esimerkiksi uudessa suhteessa, nimesi sisältävä kaulakoru saa sinut näyttämään erittäin omistushaluiselta kumppanilta, ja asiat voivat mennä raiteilleen siitä hetkestä lähtien.

Jos olet taipuvainen antamaan hänelle henkilökohtaisen kaulakorun, valitse kaulakoru, jossa on hänen nimikirjaimet, tai vielä parempaa, tee tutkimusta ja ota selvää, mistä hän pitää, ja anna sitten kaulakoru suunnitella sen mukaan, mistä hän pitää.

Joten ei. Älä anna tyttöystävällesi kaulakorua, jossa on nimesi. Se on järjetöntä, näytät mielettömän lailliselta kumppanilta, eikä hän haluaisi olla kenenkään sellaisen henkilön kanssa.Kuinka käyttää nimikaulakorua?


Sen lisäksi, että nimikaulakorut ovat poliittisia ja kulttuurisia symboleja, ne ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja ne olivat ehdottomasti muoti-/pop-skenessä ennen 80-lukua.

Sex and the Cityn Carrie Bradshaw suosi ne 90-luvulla, ja jos pidät nimikaulakoruista, sinun on varmistettava, että käytät niitä oikein.

Tässä on joitain tapoja käyttää näitä älyttömän söpöjä, eklektisiä ja supertyylikkäitä kaulakoruja.Lyhyenniminen kaulakoru sopii täydellisesti yksinkertaiseen pyöreäpääntiiseen t-paitaan tai puseroon, jossa on kaksi ylänappia auki.
Käytä sitä alushameen kanssa saadaksesi tyylikkään cocktail-look.
Voit käyttää sitä myös rullakauluksen kanssa.
Laita se varastoon tavallisen kaulakorun kanssa
Varmista vain, että käytetty materiaali ja personointi sopivat asuun ja muihin asusteisiin.


Johtopäätös
Nimikaulakorut ovat tyylikkäitä ja trendikkäitä nykyään

Jos pidät henkilökohtaisista koruista, tulet rakastumaan kaulakoruun, jossa on nimesi.

Henkilökohtaisten kaulakorujen hinta vaihtelee, mutta et näytä mauttomalta nimikaulakorussa, kunhan se on hyvin suunniteltu.

.
Takaisin blogiin