7 fina idéer för parsmycken

7 loistavaa ideaa pariskunnille

Kauniiden pariskuntakorujen jakaminen rakkaansa kanssa on trendi, jonka suosio on tällä hetkellä kasvussa. Jopa Englannin kuninkaallinen perhe vaihtaa yhteensopivia koruja rakkaidensa kanssa

On niin monia eri tapoja osallistua tähän kasvavaan perinteeseen. Voit halutessasi tehdä sen huomaamattomasti sormusten kanssa, jotka näyttävät kokonaisilta yksinään. Tai voit tehdä kaiken ja hankkia koruja, jotka eivät näytä täydellisiltä ilman toista puoliskoasi.

Koska valittavana on niin monia tyylejä, olemme koonneet yhteen muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun. <. t8>
RIIPUS, JOLLA "KAKSI PUOLIKOKOSTA". Niitä käytetään yleensä ketjussa, kuten kaulakorussa, ja voit löytää näitä riipuksia monissa eri muodoissa ja tyyleissä. Palapelin palasista yhteen kietoutuneisiin sydämiin - pienellä etsimisellä löydät varmasti tyylin, joka todella puhuttelee teitä molempia parina.

Parasta näissä riipuksissa on, että älä koskaan ole täydellinen ilman toista. Se todella välittää ajatuksen olla osa jotain suurempaa, mutta silti makea ja moderni.

SOPIVA RANNEKORU
Setin hankkiminen yhteensopiva rannekoru on helppo tapa saada tuntumaa parikoruista pitäen ne matalalla tasolla. Suosittelemme kuitenkin jotain hieman tyylikkäämpää jokapäiväiseen käyttöön

Yhteensopivia rannekoruja voi olla niin monessa eri tyylissä. On metallibändejä, jotka ovat yksinkertaisia, ja jotkut ovat jalokiviä. On olemassa yksinkertaistettuja helmikaulakoruja ja rannekoruja, joissa on paljon hurmaa.

Onneksi rannekoruilla voit helposti yhdistellä ja yhdistää muuntyyppisten korujen kanssa huolehtimatta niiden häiritsemisestä. Ja voit saada saman romanttisen tunteen, vaikka se ei olisikaan yhtä näkyvä kuin muut korutyylit.

Tietäen, että kumppanisi käyttää täsmälleen samaa rannerengasta, voi olla oikea määrä romantiikkaa joillekin muodikkaille pariskunnille.

KYTKENTÄ RENKAAT
Kuten kaikissa olosuhteissa, nämä renkaat toimivat parhaiten parina

Ne on suunniteltu siten, että ne ovat valmiita yksinään, mutta ne voidaan lukita yhdessä saadakseen vielä paremman kuvan koottuna. Ensi silmäyksellä sormus näyttää samalta kuin mikä tahansa muu sormus. Mutta kun sitä pidetään ylhäällä sopivan parin vieressä ja huomaat, että sormus on osa täysin erilaista muotoilua.

Tämäntyyppiset sormukset sopivat parhaiten niille, jotka haluavat korunsa näyttävän ensi silmäyksellä itsenäisiltä , mutta kuka voi lyödä vetoa wow-tekijästä, kun he ilmestyvät rakkaansa kanssa.

LUKKO JA AVAINLOOMUS
Tämäntyyppiset parikorut pyörivät idea avaimesta, joka sopii lukkoon. Ne ovat melko romanttisia ja hassuja, eikä niiden aina tarvitse olla kirjaimellisen lukon ja avaimen muodossa. Voit löytää näitä hurmaa eri muodoissa, kuten sydämiä tai eläimiä.

Se leikkii suloisella ajatuksella, että ihminen on tarkoitettu vain yhdelle ihmiselle, jolla on oikea "avain" sydämeensä. Kukaan muu ei tee sitä. Näkyvän korusarjan käyttäminen, joka esittelee tätä ideaa, voi olla erittäin suloinen ja romanttinen.

HENKILÖKOHTAISET KAIVERYKSET
Voit kaivertaa melkein minkä tahansa korun haluta. Se voi olla sormus tai riipus tai vaikka korvakoru, jos haluat

Näillä kaiverruksilla voi myös kertoa mitä haluat. Muista miettiä kyseessä olevien korujen kokoa. Suosittu kaiverrusidea on, että vuosipäivä upotetaan koruihin ikuisesti.

Muista tutustua sterlinghopeaisten vuosipäivälahjojemme kokoelmaan.

Toinen suosittu ideana on kaiverrus rengashihnan sisäpuolelle.Näin voit aina pitää salaisen viehättävän viestin mukanasi, mutta antamatta kaiverrettujen sanojen häiriötekijän viedä yleisilmeesi

MUISTILAATIKOT
Lukitse on aina mukava valinta parikorujen suhteen. Jokainen voi muistaa kerran nähdessään medaljongin, jonka sisällä on rakkaansa kuva. On suloinen ele, että sinulla on aina kuva rakastamastasi ihmisestä vieressäsi aina.

Miksi pysyä siellä? Medaljoneilla voidaan kuljettaa kaikenlaisia ​​erilaisia ​​muistoja. Kuvat ovat klassisia, mutta koruissa on myös moderneja tapoja käyttää.

Voit kerätä hiekkaa yhdessä tekemästäsi matkasta ja varastoida sen sisälle turvalliseen säilytykseen. Tai ehkä voitte vaihtaa muistiinpanoja toistenne kanssa ja kertoa syistä, miksi välitätte toisistanne. Sen sijaan, että säilyttäisit tuollaisen rakastavan viestin johonkin laatikkoon, miksi et laittaisi sitä paikkaan, jossa voit helposti tavoittaa sen ja lukea sen uudelleen milloin haluat?

VAIHTOKAULAKORUT
Tämäntyyppinen kaulakoru on sellainen koru, jossa aloitat omalla kaulakorullasi. Sitten vaihdat ne keskenään ja käytät heidän kaulakorujaan omasi sijaan.

Suosittu idea on laittaa toisen henkilön nimi kaulakorun riipukseen. Kun pidät rakkaasi nimen kaulassasi, voit näyttää maailmalle, että olet hänen.

Toinen idea on laittaa ketjuun toinen kallisarvoinen koru, kuten kihlasormukset, ja vaihtaa ne. Näin te kumpikin kannatte tärkeän osan toisesta, kun olette vielä tyylikkäitä.

PARIKORU YHDISTÄÄ SINUT JA RAKASTESI TÄYSIN UUDELLLA TAVALLA.
Se saattaa kuulostaa hieman typerältä, kun kuulet ensimmäistä kertaa pariskuntakoruista. Silti monet parit huomaavat, että nämä korut ovat tapa tuntea yhteyttä puolisoonsa tai kumppaniinsa, varsinkin kun he joutuvat eroon työn tai muiden velvoitteiden vuoksi.

On mukavaa katsoa alas ja nähdä persoonallinen rannerengas ranteen ympärillä, joka muistuttaa sinua välittömästi rakastamastasi. Se voi saada sinut tuntemaan, että he ovat aivan vieressäsi. Se on taattu tapa kultaa päivääsi.

.
Takaisin blogiin